Rostbröd LCHF/Paleo

God morgon! Jag startar denna morgon med att bjuda på ett gott paleobröd. Brödet är gott att rosta och med favoritpålägget blir det en riktigt lyxfrukost. Här kommer receptet på min variant av kokosbröd a la LCHF/Paleo

image

Rostbröd
75 gram smält kokosfett
15 ägg
100 g kokosmjöl
3 msk fiberhusk
3 tsk bakpulver
1 tsk salt
Sesamfrön eller vallmofrö att strö över.

Gör så här: Sätt ugnen på 200 grader. Klä en brödform med bakplåtspapper. Smält kokosfettet och låt svalna. Vispa äggen riktigt fluffiga. Vispa sedan i det smälta kokosfett. Blanda de torra ingredienserna i en skål och tillsätt i äggsmeten. Låt smeten stå ocj svälla ca 5 min. Bred ut i formen och strö över lite sesamfrön/vallmofrö. Grädda i ca 50 min.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s